Warning: session_save_path() [function.session-save-path]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 10064 is not allowed to access owned by uid 0 in /var/www/vhosts/me.com.tw/httpdocs/shop/includes/application_top.php on line 195

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/me.com.tw/httpdocs/shop/includes/application_top.php:195) in /var/www/vhosts/me.com.tw/httpdocs/shop/includes/application_top.php on line 244

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/vhosts/me.com.tw/httpdocs/shop/includes/application_top.php:195) in /var/www/vhosts/me.com.tw/httpdocs/shop/includes/application_top.php on line 244
yourdomain.com :: 觀看文章 - Lida, www.orjinallida.com

搜尋搜尋    會員註冊會員註冊    會員群組會員群組    結帳結帳    購物車購物車    登入登入 

Lida, www.orjinallida.com 下一篇主題
上一篇主題
發表新主題 回覆主題
發表人 內容
Lidagentrr
訪客

發表發表於: 星期二 八月 05, 2008 1:32 pm 引言回覆回頂端

Image
Lida nedir ?
Lida; Çin Halk Cumhuriyeti' nin güney kesiminde bulunan Yunnan eyaletinde yüzyıllardır yetişen ve geleneksel olarak yüzyıllardır kullanılan mucizevi bitkilerin ekstrelenmesi ile oluşturulmuş tamamen doğal bir üründür.

Uzak doğuda yüzyıllardır özellikle yemeklerde ve zindelik amaçlı olarak da değişik biçimlerde işlenen bu bitkiler, inanılmaz kuvvetli bir etkiye sahiptir. Lida , şu an uzakdoğu ve Amerika' da zayıflama preperatları arasında en çok satan bitkisel besin takviyelerinden biridir.

Lida bir ilaç değildir! Başta Turunç Çiçeği Ekstresi olmak üzere toplamda 9 bitki ekstresi içeren % 100 doğal bir besin takviyesidir. İştah kesici ve tok tutan, hareketsizlik ve aşırı gıda tüketimi sonucu vücutta oluşan yağ stoklanmasının yakılmasını sağlayan oldukça güvenli bir üründür. İçeriğinde kesinlikle kimyasal herhangi bir bileşim bulunmamaktadır.

Lida' nın içeriği nelerden oluşur ?
Lida Yosun Kapsülünün içeriği aşşağıdaki bitkilerin harmanlanarak ekstre edilmesi ile elde edilmiştir.

Bitki İsmi (İng., Ltn., Tr.): Oran:
Amara Flower Extract
Citrus Aurantium var Lida
(Turunç Çiçeği Ekstresi) 87,50 Mg.
Fruit Extract Lida
Cassia Tora
(Cassia Meyve Ekstresi) 59,50 Mg
Fruit Extract Lida
Citrus Reticulata
(Mandalina Meyve Ekstresi) 52,50 Mg.
Leaf Extract
Morus Alba
(Dut Yapragi Ekstresi) 45,50 Mg

Lida nasıl kullanılır ?
Lida Yosun Kapsülü, hergün sabah 2 su bardağı (tercihen ılık) su yardımı ile 1 kapsül alınır. Kapsül alındıktan 20 - 30 dakika sonra kahvaltı yapılır. Lida kullanımı süresince günlük asgari 2 LT. su tüketimi tavsiye edilmektedir.

Önemli: Lida , rejim ve diyet desteği gerektirmeden zayıflatabilen bir üründür. Lida kullanımı süresince yeme düzeninin bilinçli olarak kontrol altında tutulması (rejim ve diyet programı ile kullanılmaz) sakıncalıdır.

Ürün mutlaka sabah 1 kapsül alınmalı ve 20 - 30 dakika sonra kısıtlamasız ve doyurucu olmak kaydı ile mutlaka kahvaltı yapılmalıdır. Ürünün kullanımı süresinde sabah kahvaltısının ihmal edilmesi durumunda halsizlik, mide bulantısı gibi yan etkiler gözlemlenmiştir.

Kaynak : Lida Lida

Son zamanlarda epeyce popüler olmaya başlayan, Tarım Bakanlığı tarafından onaylanmış bu ürün hakkında sizlerle düşüncelerimi paylaşmak istiyorum bu ayki yazıda. Yazıyı yazmaya başlamadan önce özellikle Türk Internet sitelerinde ürün hakkında yapılan yorumlara göz attım. Sanırım bu sitelerin %90'nin dan fazlasının ürünü ithal eden distribütör firma ile ortaklık anlaşması var.

Herkes o kadar güzel övgülerle bahsediyor ki, onlara göre binlerce yıldan beri bilinen bu mucize yosun bir anda çağın hastalığına deva oldu. Üzgünüm ki, bu sitelerden bir tanesi bile bu yosunun, besinlerle alınan enerji miktarının, metabolizma ve fiziksel aktivite ile tüketilen enerji miktarına nasıl etki ettiğinden bahsetmiyor. Ve yine konuyla alakalı bilimsel yorumlar "oldukça güvenli bir ürün", "kesinlikle kimyasal herhangi bir bileşim bulunmamaktadır", "inanılmaz kuvvetli bir etkiye sahiptir" 'lerin önüne geçemiyor. Birde sürekli ve düzenli olarak kullanılması gerektiğinin altı özellikle çiziliyor.
Lida'nin içeriğine kısaca baktığımzda şunları görüyoruz:

1a- Tuckahoe
1b- Yunnan
2- Guttiferae Plant
3- Coleus Scutellarioides
4- Arum
5- Trigonella Foenum
6- Ferusalem
7 - Cyomopalis
8 - Marimu Kumbuat
9 - Guarana
www.lida.gen.tr

Burada önemle vurgulanması gereken bir konu da şu; Benim yukarıda yazdığım ürün içeriği Lida'nın "Lida DaiDaihua" denen farklı bir türü. Şayet Türkiye'de tartışılan ve satışa sunulan türden bahsediyorsak 1a yerine 1b'yi listeye dahil etmeniz gerekiyor. Çünkü 1a "Lida Yunnan" 'in listesinde değilde "Lida DaiDaihua" 'nın listesinde. Yani yemek tarifi gibi.

Doğal olmayan yollardan zayıflamanın birçok kimyasal yolu var. Bunlardan en önemlisi "Sibutramine" ile geliştirilmiş daha çok Pediatrik hasta sınıfı dediğimiz çocuk obezlere uzman kontrolünde uygulanan tedavi şekli.
"Sibutramine"

(*** Sibutramine, serotonin norepinefrin ve dopamin'den oluşan bir kombinsyondur. Yukarıda bahsi geçen bitkilerden Guarana olarak bilinen "Paullinia Cupana" seratonin içerir.)

Şimdi şu soruyu sormak istiyorum. Uzman endoskopistler denetiminde tamamen tıbbi şartlar altında yapılan ve obezite tedavilerinde kullanılan kimyasal maddeler, nasıl oluyorda bu ne olduğu belirsiz yosun hapları içine sokularak insanlara pazarlanmaya çalışılıyor?

Kilo kaybına sebep olan etkinin Lida değil de "Sibutramine" olduğunu sanırım söylememe gerek yok.

Sonuç olarak, eğer fazla kilolarınız olduğunu düşünüyorsanız öncelikle günlük rutin'de ne türden aktifiteler yaptığınızı bir düşünün. Günde kaç kilometre araba kullanıyorum ya da kaç basamak merdiven çıkıyorum? Kaç dakika/saat yürüyorum ya da kaç saat oturuyorum? Bu soruların cevapları size büyük ipuçları verecektir. Şayet tedavi konusunda kararlıysanız ve kilo kaybetmek istiyorsanız bunu bir uzman kontrolünde yapmak en sağlıklısı ve mantıklısı olacaktır.

Hepinize sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.
從之前的文章開始顯示:      
發表新主題 回覆主題

前往:   

下一篇主題
上一篇主題
可以 在這個版面發表文章
可以 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票